picture of people in group talking

Wat is de beste manier om politieke participatie of de positie van mensen die worden geconfronteerd met marginalisatie en discriminatie in het zuiden van de wereld, te versterken? Hoe kunnen stemmen die niet worden gehoord worden versterkt en verbonden in pogingen om niemand uit te sluiten? Welk bewijs bestaat er voor effectieve methoden voor belangenbehartiging en samenwerkingsverbanden?

Deze en andere vragen staan centraal in de komende conferentie ‘Pushing boundaries in advocacy for inclusion’ op 29 januari 2020 in Den Haag – georganiseerd door Liliane Fonds, Dutch Coalition on Disability and Development, en African Studies Center Leiden.

Een van de leertrajecten over belangenbehartiging waarvan de conferentie deel uitmaakt, is ‘Voices for Inclusion’. This project is a collaboration between the Liliane Foundation, the Dutch Coalition on Disability and Development and Voice focusing on learning and cooperation between different rightsholders groups advocating for their inclusion and to have their rights respected.

Meer informatie over de conferentie ‘Pushing boundaries in advocacy for inclusion’ kun je lezen op de website van het Liliane Fonds.

Vergelijkbare berichten