– Conference: Pushing boundaries in advocacy for inclusion

picture of people in group talking

Gepubliceerd op: 20 december 2019

Wat is de beste manier om politieke participatie of de positie van mensen die worden geconfronteerd met marginalisatie en discriminatie in het zuiden van de wereld, te versterken? Hoe kunnen stemmen die niet worden gehoord worden versterkt en verbonden in pogingen om niemand uit te sluiten? Welk bewijs bestaat er voor effectieve methoden voor belangenbehartiging en samenwerkingsverbanden?

Deze en andere vragen staan centraal in de komende conferentie ‘Pushing boundaries in advocacy for inclusion’ op 29 januari 2020 in Den Haag – georganiseerd door Liliane Fonds, Dutch Coalition on Disability and Development, en African Studies Center Leiden.

Een van de leertrajecten over belangenbehartiging waarvan de conferentie deel uitmaakt, is ‘Voices for Inclusion’. Dit project is een samenwerking tussen het Liliane Fonds, de Dutch Coalition on Disability and Development en Voice en richt zich op kennisuitwisseling en samenwerking tussen verschillende groepen die pleiten voor inclusie en de waarborging van hun rechten.

Meer informatie over de conferentie ‘Pushing boundaries in advocacy for inclusion’ kun je lezen op de website van het Liliane Fonds.

Sign up for our newsletter

DCDD is lid van

Logo van Partos, witte Partos-tekst op een zwarte achtergrond

Logo of WO=MEN (women equal men)

Terug naar boven