– SeeYou Foundation

SeeYou Foundation

Logo SeeYou Foundation

SeeYou Foundation is een internationale organisatie voor ontwikkeling en beperkingen die cruciale diensten realiseert op het gebied van oogzorg en mensen met een beperking mogelijkheden biedt in enkele van de armste regio's van de wereld.

Missie: Onze missie is om bij te dragen aan een wereld waarin personen met een handicap hun rechten volledig uitoefenen. Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap leidt ons. Personen met een handicap die in armoede leven, behoren tot de meest uitgesloten groepen in de samenleving. Ze staan centraal in ons werk en ze sturen de verandering.

Handicap expertise: Onze projecten staan open voor alle mensen met een handicap. Historisch gezien lag de focus op visuele beperkingen en fysiek, maar enkele jaren geleden zijn we begonnen met het opdoen van expertise over hoe we ook voor anderen kunnen zijn.

Aandachtsgebieden: Landbouw, Community Based Rehabilitation, mainstreaming van beperkingen, onderwijs, gezondheidsdiensten, humanitaire hulp, inclusief bestuur en (vrouwelijk) leiderschap, werkgelegenheid, seksuele en reproductieve gezondheid en rechten.

Landen: Bangladesh, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Burkina Faso, Cambodja, Democratische Republiek Congo, Ethiopië, India, Kenia, Mozambique, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, Rwanda, Zuid-Soedan, Tanzania, Oeganda

Sign up for our newsletter

DCDD is lid van

Logo van Partos, witte Partos-tekst op een zwarte achtergrond

Logo of WO=MEN (women equal men)

Terug naar boven