KidsCare Kenya

KidsCare Kenya is een geregistreerde stichting die in LungaLunga Sub-County, Kwale werkt. KidsCare Kenya is opgericht in 2010 en is uitgegroeid tot een goed functionerende en toegewijde organisatie, die zich inzet om elk jaar meer dan 2000 weeskinderen en kwetsbare (geestelijk en lichamelijk gehandicapte) kinderen te helpen. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners en in lijn met het overheidsbeleid, streeft KidsCare Kenya naar een betere toekomst voor kinderen.

Logo KidsCare Kenia

Missie: 

Kinderen en gezinnen van een achterstandspositie naar een vermogenspositie brengen. Mensen samenbrengen met de expertise om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken om hen een betere toekomst te bieden.

Handicap expertise: 

Special abilities (mental and/or physical)

Aandachtsgebieden: 

Community Homecare (gezinszorg) voor kinderen is de hoofdactiviteit van KidsCare. De zorg begint met het overtuigen van de verzorgers dat hun kinderen wel degelijk mogelijkheden hebben. Die actie brengt velen van hen 'in het licht'. KidsCare mobiliseert hen om zich in te zetten voor hun rechten en helpt hen op medisch, sociaal, educatief en economisch vlak. Waar mogelijk doet KidsCare dat samen met partners van de overheid of andere gespecialiseerde organisaties.

Landen: 

Kenya, Kwale county, LungaLunga Sub-County.

KidsCare Kenya Foto's