SeeYou Foundation

SeeYou Foundation is een internationale organisatie voor ontwikkeling en beperkingen die cruciale diensten realiseert op het gebied van oogzorg en mensen met een beperking mogelijkheden biedt in enkele van de armste regio's van de wereld.

SeeYou Logo

Missie: 

Onze missie is om bij te dragen aan een wereld waarin personen met een handicap hun rechten volledig uitoefenen. Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap leidt ons. Personen met een handicap die in armoede leven, behoren tot de meest uitgesloten groepen in de samenleving. Ze staan centraal in ons werk en ze sturen de verandering.

Handicap expertise: 

Our projects are open to all people with disabilities. Historically the focus has been on visual impairment and physical, but several years ago we’ve started gaining expertise on how to be inclusive 20for others as well.

Aandachtsgebieden: 

Landbouw, Community Based Rehabilitation, mainstreaming van beperkingen, onderwijs, gezondheidsdiensten, humanitaire hulp, inclusief bestuur en (vrouwelijk) leiderschap, werkgelegenheid, seksuele en reproductieve gezondheid en rechten.

Landen: 

Bangladesh, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Burkina Faso, Cambodja, Democratische Republiek Congo, Ethiopië, India, Kenia, Mozambique, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, Rwanda, Zuid-Soedan, Tanzania, Oeganda

SeeYou Foundation Foto's